Pages

Saturday, November 14, 2009

lalalala~


penuh dgn pasir.



hye kamu sume saya sambil kepale kebngongan kepanasan demam x ke
bah2 tah mcm denggi tapi xpenah jumpe nyamuk pulak kat cni,haih,wei exam da dkt kot,mnghapal2 x tntu psaal,perut ngah lapar gile feebly gle nh,hadoi,

oleh kerana saudara firdaus (mmbe mse kat uia) minx saye mnceritekan ape yg ade di sini,saya akan cerita(sebab dye pnah cter psl aku)haha

mesir?mim sod ra'..sumenye mnjadi lumrah di sini bile mim: musibah(ak pnah kne langgar dgn bas)haha,sod: sabar,dah knetipu ngn pak arab 2 sabar2 je la,pastu ra':redha,disebabkan mesir nh bumi anbia' so kne redha atas pe yg blaku(bkn kat mesir je kne
redha nh)..

skng di sini gak sejuk (lagi2 mnyiksakan diriku yg kering nh) so bile dah kering,mmg mnggeleter tahap dewa ah,smpi bile amek wudhu,kite kne lap balik segala titisan wudhu 2 coz kalo x lap,air 2 akn meresap kat tulang dowh,pas2 dapat la korg pnyakit(musibah),huhu,lpe ah pe name disease th but mmg terok gak kalo kne,

duet?pasal duet cni reate dye murah dpd msia la,kalo tgk org2 kat c
ni pon bnyk yg idop susah,kalo jmpe anak beranak tido kat tp2 jalan 2 bese la,n kalo kne tipu time beli brg 2 pon bese la,nme mesir,huhu,tp x kn kne tipu je,msti blaja gak mcm ne nk preve
nt dat ting,so korg kne wat2 paham la pe pak arab ckp,n kalo mahal gile ko blah je,wat mke marah,haha

mkn?ktorg(serumah) mkn nasi per day skali je kot,ye la,sume bz en,g kuliah yg cuti 1 hari je,huhu,n cni pagi2 mkn roti je,dlm 70 sen dpt 5-6 batang mcm roti gardenia tp xde inti la,pas2 kat tepi umah ktorg lak ade kedai roti ngn biskut raye kot,sdap dow biskut th,ade madu,huhu,tepi 2 plak ade pasar,n kat mesir nh sayur2 dye manis,tp xde la smpi k
ne diabetis,

kelas?kelas ktorg kat u ktorg nh agak pack,x mcm cairo,yg cuti 2 ari,ktorg cuti jumaat je kot,2 yg agak penat th,n stdy medic nh best (kot) coz sume is fact,kne apal pe yg tercatat dlm bku prof,so kalo pandai pon,xpyh la ponteng kelas en(kpd mmbe2 ku) coz kat mesir nh kalo yakin dah pandai x smstinye excel dlm exam(senior yg gtaw) n kdg2 org bongek pon leh mumtaz,haha,Allah pon pnah ckp yg amat bahaye seseorg itu yg merASekan dirinye brada dlm situasi selesa.



hurm oleh kerana mase dah xde,ak on9 kat umah wilayah nh,cc dye laju kot,so next time ah ak wat cyer smbgn nye,nk taw pape?tnye je,kalo ade soalan,insyallah ade jawapan




p/s:weh sepintar mesir,bile mau p alex?ammar sebok dah nk ajak gather,jum2

3 comments:

imHepPie said...

erkk cam srabut je life ctu..kalo aku matilaaa

RaMHamZ said...

aku plak yg sebok??

cikeh said...

mst bkn ko en yg lukis tgn kt whiteb0ard uh.haha