Pages

Saturday, May 29, 2010

Penagih seks yang kaya. Jaga2 ya korang.

Salam Alaik.
Hai korang. Izzayyak!? hehe act hari ni aku nk copy paste image2 tentang isi2 chatting antara seorang sahabat kita dengan penagih seks yang kaya. Thanks lah kpd sahabat nih sebab mmbenarkan image2 ini dicopy paste.

p/s: mungkin image ni kecik kot. so pandai2 la korang bace. haha






Walaupun kita miskin sekalipun, jgn lah sesekali kita menggadaikan maruah kita, Yang dah tergadai, mohonlah taubat, mohonlah keampunan daripada yang Maha Pengampun.

Tegahlah dan bertegurlah kalian sekalian. Tlg jangan terjebak dalam perkara sebegini. Wang ringgit tak boleh di bawa mati. Marilah kita fikir pengajaran yang sama2 kita dapat hasil perbincangan di atas. Wassalam :)


4 comments:

m i r a f i q a said...

perempuan sgt berani.

bgus (:

FiQ aSH said...

astaghfirullah..ade gak org2 cmni kn..x sgan ke ble pompuan 2 dh attack2 die cm2...ade anak plak 2..huishh..mntak dijauhkn...

alias_safwan said...

nape ade gamba dacing tu?

Atiqah hanis said...

astagfirullahalazim..