Pages

Saturday, December 25, 2010

Al-Fatihah.


Al- Fatihah.

dulu petang2 kau ajak ak main bola bergoalkan bumper.huu lepas tu naik basikal mountain bike kau pg beli askem msia dekat makcik peah,

ingat lagi ko terjerit2 panggil AMANNNN huhu

mse kau msok skola menengah badan kau da naik kot. mak ak pon ckp kau kuat makan,huu.

Din, dulu kau datang rumah dgn fakhrul, nak jumpe aku en? tapi time tu ak kat mesir lagi,korg datang awal sgt lah,huu

bile aku balik msia ritu ko ajak ak dtg visit korg, tapi ak x sempat.

dan sekarang aku x sempat tok selama2nya.

*sebak TT

Ya Allah, dialah sahabat aku dunia akhirat, kau haramkan lah kulitnya daripada disentuh api nerakamu, berkatilah dan rahmatilah dirinya. tempatkan dirinya bersama para syuhada dan para ahli jannah. ameen ya Rabb


Muhammad Saifuddin Malik
(1992-2010)

4 comments:

.shazanat. said...

semoga rohnya dicucuri rahmat.amin~

anatilokman said...

takziah weh,smoge beliau dtmptkn dklngn org2 yg beriman.

misfaida said...

sebak jugak saya baca post ni, even saya sendiri pun tak kenal siapa gerangan arwah.

apa pun, kita sedekahkan ayat quran dan doa buatnya. Allah itu Maha Pengampun, rahmatNya luas dan tak terkira banyaknya. kalau ingatkan arwah, berselawatlah pada Nabi Muhammad sekali selain baca ayat suci al-quran. semoga dia tenang di sisiNya. amin.

AriFrukAi!! said...

syukron semua. doakan arwah ditempatkan bersama mereka yg 'beruntung dan berjaya'