Pages

Monday, May 11, 2009

Aku rase BI ak dah ancoz!

TENGAH pagi nh(ahad) aku kantoi bgun lmbat.kelas drive jam 9 pagi. n 9.05 raj(cikgu drive) tepon aku n dye lah yg kejot aku tyme th.haha meracau2 aku.pe ag pg bilik adek aku sound dye coz dah uh on9 sampai pagi td.bole plak x kejot.sengal..haha..then pg lah berlari(pecut) dri umah aku ke kelas drive th(dah uh hari th ade pra ujian) huh.fit jugak aku nh.haha..sampai2 raj xd ag coz amek stdnt.huh.save sket.dgn perot kosong dari malam b4 pagi th aku pg la wat test th.memule bukit.haha kaki ak mnggeletar dowh.lame sgt x buat n selamat lepas.dll aku juga lepas.haha.pas2 kol 10 cm th ak kne tggu nk wat road.pergh aku yg ke-18.tp yg ke-1 pon x start2 ag.haha.then lpas 1 1/2 jam.baru org ke 8.haha.tetbe raj soh aku balik.katenye aku dah lulus road.so jpj 18 aribulan.haha.bangge gle bai!!ekeke.

hari nh jugak aku taw tembelang sorg bdak nh.PENIPU PENIPU LIAR!! pg mampos uh kaw.bedebah karat besi kancing gigi sume arh!! bongek aku bkn desperate n aku bsyukur(alhamdulillah) coz ALLAH tunjukkan jalan kat aku.kalo x.sampai skng uh aku kne tipu ag.nk HOT ea? amek ah.ak pon dah benci benci meluat menyampah kat kaw!!

thanx kat kawan esp Azim, Mira, Ainaa, Member BC, yg sanggop dgr aku menyumpah2 bdak th. Sg Nil buat aku lega n tenang sket.haha.ak nk blaja kat Mesir pasth nk tulis surat cinta n then letak kat sg nil!! haha. impian aku th!! ekeke.

Kepada member yg g matrix hari nh(11 mei) gd luck.member aku je.kat kaw.pg jauh2!! aku dah malas nk kne tipu ngn kaw!! bongok!! haha..sape ea yg g matrix.yg aku hengat la.mizan, redza, fatah, Hanis Dba, Izyan(eyantoz), Mira, Kaidul kot. n Sesape ag lah.gd luck.hehe

sekali lagi selamat hari ibu again.hari ibu pada saya ialah pada 7 JULAI..nape ea?
sape dapat teka?haha

1 comment:

tqa said...

7 julai?= ur bday? haha dunno lahh