Pages

Friday, August 28, 2009

saudara2 ku!! sedarlah!!

Perniagaan organ badan para syuhada’ Palestin adalah satu jenayah yang sudah lama berlaku yang baru-baru ini menyebabkan pertelingkahan di antara orang-orang Sweden dan regim Zionis. Meskipun ia tidaklah dianggap sebagai jenayah yang utama, namun ia menambahkan satu lagi siri jenayah Zionis yang dilakukan terhadap rakyat Palestin.

Wartawan Sweden, Donald Boustroum tidak berdusta ketika beliau melaporkan bagaimana beberapa keluarga Palestin di Tebing Barat dan Semenanjung Gaza mendakwa tentera Zionis melakukan penculikan tersusun terhadap pemuda Palestin yang kemudiannya jenazah mereka dihantar pulang semula kepada keluarga mereka setelah beberapa organ badan mereka diambil. Beliau juga turut memberikan fakta jelas yang menunjukkan regim Zionis melakukan jenayah tersebut dengan tersusun terhadap rakyat Palestin yang diusir dari tanahair mereka secara paksaan.

Laporan oleh akhbar Sweden ‘Haafton Bladet’ menunjukkan kewujudan suatu perniagaan organ tubuh manusia yang laris di Israel kerana keperluan yang mendesak terhadapnya. Ia juga menunjukkan keterlibatan pihak berkuasa rasmi dan para doktor yang utama dalam hal ini. Ia juga menegaskan wujud bukti kehilangan beberapa pemuda Palestin selama 5 hari sebelum jenazah mereka dihantar pulang ke kawasan kediaman secara rahsia pada waktu malam dengan terdapat kesan pembedahan pada badan mereka.

masya Allah...

aku nk mnjadi pengikut setia tentang keadaan saudara2 kite..

aku xnk perjalanan aku di padang mahsyar tergantung dek kerana sikap aku skrng,

sungguh iman ku sgt nipis dan setipis2nye...

aku nk selalu menangis...


bayi 6 bulan,Mohammed Al-Borai terbunuh selepas serangan Israel ke atas bangunan di Gaza.

p/s: Israel penakot,knpe Bayi pon mereka nk bunuh?knpe Sheikh Ahmad Yassin pon dibunuh dengan peluru berpandu? Kita masih berbuka dgn Mcd?

No comments: